Cum elaborăm și utilizăm fișa disciplinei

În perioada 18 – 27 iulie 2016, CDA a organizat o serie de acțiuni de informare cu fiecare facultate din cele 11 facultăți ale UVT.  În cadrul acestor acțiuni a avut loc o scurtă prezentare a centrului, urmată de două sesiuni de informare cu privire la etapele dezvoltării cognitive și morale ale studenților, susținută de către Conf. univ. dr. Ramona PALOȘ și la elaborarea eficientă a fișei disciplinei, susținută de către Conf. univ. dr. Marian D. ILIE. Programul după care au avut loc cele 11 acțiuni de informare este prezentat în tabelul de mai jos.

Tabelul T1. Programul sesiunilor de informare

Nr. crt.

Facultatea de

Data

Ora

Sala

1 Chimie, Biologie, Geografie 18 iulie 11⁰⁰ A13
2 Litere, Istorie și Teologie 18 iulie 14⁰⁰ A12
3 Fizică 19 iulie 11⁰⁰ F206
4 Matematică și Informatică 19 iulie 13⁰⁰ A02
5 FEAA 20 iulie 16⁰⁰ P02
6 Arte și Design 21 iulie 10⁰⁰ Galeria Mansardă
7 Științe politice, Filosofie și Științe ale Comunicării 26 iulie 9³⁰ 501
8 Educație fizică și Sport 26 iulie 12⁰⁰ 028
9 Drept 27 iulie 10⁰⁰ Amfiteatrul Drept
10 Muzică și Teatru 27 iulie 10⁰⁰ Sala Orpheum
11 Sociologie și Psihologie 27 iulie 13⁰⁰ A33

În prealabil, cele 11 acțiuni au fost pregătite de către Conf. univ. dr. Marian D. Ilie, împreună cu câte un reprezentant al fiecărei facultăți. În cadrul întâlnirilor de pregătire s-a discutat despre structura acțiunilor și despre fișa disciplinei. În partea dedicată fișei disciplinei, reprezentanților de la fiecare facultate li s-a prezentat cum se elaborează eficient aceasta și au fost însărcinați cu pregătirea unei fișe model pe care să se poată discuta în cadrul întâlnirii ce urmau să se desfășoare.