Conferința Națională Educația Azi și Gala Profesorului Bologna 18 – 19 mai 2018, Timișoara, Universitatea de Vest din Timișoara

Stimate cadre didactice,

Ne dorim să vă oferim un suport practic pentru a cunoaște cât mai în profunzime problematica aplicării PBL în contextul sistemului universitar românesc. De asemenea, în vederea îmbunătățirii procesului didactic universitar, dorim să ne asigurăm de un dialog constructiv, bazat pe experiențe didactice din diferite domenii de activitate.

Astfel, vă învităm în cadrul dublului eveniment Conferința Națională Educația Azi și Gala Profesorului Bologna, desfășurate în 18-19 mai 2018 să deveniți parteneri activi ai acestui demers prin acceptarea invitației CDA de a participa la workshop-urile facilitate de către colegii noștri care au luat parte la proiectul Sistem integrat de perfecționare psihopedagogică continuă pentru cadrele didactice universitare în Universitatea de Vest din Timișoara și care sunt dornici de a vă împărtăși experiența de la Maastricht.

Detalii despre conferință găsiți aici, iar pentru cei interesați să participe la atelierele PBL vă invităm să vă înscrieți completând formularul de participare până în data de 10.05.2018.

După etapa de înscriere, vă vom trimite o nouă invitație pentru confirmarea participării și informații concrete privind modalitatea de desfășurare.

Vă mulțumim,
Echipa CDA